ltx-parallax-layer
Follow us
Rreth kompanise

Kompania më e mirë e prodhimit të cajrave!

Production

Tea Bros kompania me e re ne tregun e ballkanit e specializuar ne importin e produkteve bio nga Gjermania. Tea Bros ka si qellim tu ofroj klienteve te saj zgjidhje natyrale kundrejt problemeve te ndryshme. Tea Bros ne bashkpunim me Gräfenhof GmbH eshte frymezuar nga natyra per te sjell produktet e saj te cilat jane nje revolucion per boten e cajrave. Gräfenhof GmbH, themeluar nga vëllezërit Kevin dhe Janek Köpcke, është një nga kompanite lider ne sektorin inovative te cajit.
Tea Bros nuk eshte thjesht nje emer, eshte ndihmesi juaj personal per te zgjidhur problemet tuaja.

 • Kualitet i lartë
  Kualitet i lartë
  Tea bros sjell kualitetin me te larte te cajit prodhuar ne gjermani nga Gräfenhof Tee GmbH.
 • Shije të paster
  Shije të paster
  Caji permban shijen e tij të paster eperfituar nga cdo ingredient qe ai permban 100% bio.
 • Shumellojshmeri produktesh
  Shumellojshmeri produktesh
  Tea bros shum vjen me nje game te gjere produktesh te gjitha te importuara nga Gräfenhof Tee GmbH kompania nr 1 ne gjermani per prodhimin e cajrave.
 • Paketim eko (bio)
  Paketim eko (bio)
  Tea Bros ka zgjedhur me shum kujdes paketimin per cdo produkt duke bere te mundur nje paketim bio te cajit i cili ruan freskine e cajit gjate perdorimit.
 • Nuk permban GMO
  Nuk permban GMO
  Caji nuk permban asnje organizem te modifikuar gjenetikisht eshte 100 % bio i prodhuar ne gjermani dhe nuk permban pesticide.
 • Nuk permban Gluten
  Nuk permban Gluten
  Nisur nga formula e tij e vecante caji nuk permban gluten.

GoFit

 • Renie nga pesha ne pak kohe
  Renie nga pesha ne pak kohe
 • Eleminon toksinat e demshme
  Eleminon toksinat e demshme
 • Redukton oreksin
  Redukton oreksin
 • Pa efekte anesore
  Pa efekte anesore

HiperTea

 • Lehtesimi i ankthit
  Lehtesimi i ankthit
 • Pastron enet e gjakut
  Pastron enet e gjakut
 • Ben te mundur normalizimin e tensionit te gjakut
  Ben te mundur normalizimin e tensionit te gjakut
 • Permireson funksionet e zemres
  Permireson funksionet e zemres

DiaControl

 • Stabilizon sheqerin ne gjak
  Stabilizon sheqerin ne gjak
 • Rrit aktivitetin e insulines
  Rrit aktivitetin e insulines
 • Redukton nivelet e yndyres
  Redukton nivelet e yndyres
 • Eleminon toksinat e demshme
  Eleminon toksinat e demshme
Kontakto për të marrë informacion për cdo produkt që TeaBros Ofron.
0697006688

0697006688

Dyqani Online

Produktet tona

Products

9750

Klient të lumtur

Bashkepunimi me nje kompani  lider ne fushen e cajit si Grafenhof gbmh sjell cilesine dhe korrektesine gjermane te cdo klient i Tea Bros. 10 mij klient te kenaqur me produktet me cilesore bio.

Materiale interesante

Shkrimet me te fundit

Blog

gofit

Benefitet e Go Fit

Të gjithëve na ka ndodhur që të krahasojmë mënyrën se si ne dukemi dhe strukturën e trupit tonë me atë të njerëzve të famshëm dhe yjeve të kompanisë s …